Жител на село Граф Игнатиево край Пловдив е запретнал ръкави

...
Жител на село Граф Игнатиево край Пловдив е запретнал ръкави
Коментари Харесай

Жител на пловдивско село: Благодаря на съселяните си за тази красота

Жител на село Граф Игнатиево край Пловдив е запретнал ръкави през вчерашния ден. Мъжът е обиколил из някои от улиците, с цел да събере изхвърлени на земята отпадъци, пише За множеството от нас тези остатъци предизвикат отвращение и отчаяние. Михаил Залъмов е събрал огромно количество празни пластмасови шишета, алуминиеви кенчета и всевъзможни найлонови опаковки от земята. Той споделя, че прави тази активност един път месечно, а на личната си улица – през ден.
Прочетете още
Ето какво написа той:

„ Това събрах през днешния ден сред два адреса на ул. „ Орфей “, няма и 100м. Почиствам един път месечно и все е по този начин. Понеже пребивавам на кьоше и другата ми улица е „ Родопи “, там разчиствам през ден. Първо желая да благодаря на съселяните си, които вършат двете улици да наподобяват по този начин красиви и ми разрешават всекидневно да се любувам на тази хубост и второ желая да благодаря на управата на селото, която ни разрешават собственоръчно да си поддържаме, косим тревата и събираме боклука по нашите неповторими и неповторими улици. С неспокойствие очаквам есента, когато дупките по улиците ще се трансфорат с микро язовири и ще мога да опитвам новите си риболовен ботуши.

PS. Това, което се вижда вляво на фотографията, би трябвало да е 1,20м тротоар. При нас са тревни площи. Иначе изпод има плочки. “

„ Поздравления за което. Добре, че има и такива хора. Дано заразиш някой около теб, “ разяснява мъж.

„ Млади майки дават неприятен образец на децата си, като вършат площадките цялостни с шлупки, клечки от кафенца и така нататък След тях идват по-големите деца, които допълват с още семки и към този момент отпадъци на всички места все едно коша не им е на една ръка разстояние. Лично аз видях по какъв начин се взима отпадък от градинката, където живее съответният човек и коша му на няма и 50м, той го хвърля на тротоара, където са мели хората, които дават отговор за чистотата на селото. И след това - селото ми е мръсно – ми, в случай че си учите децата още от дребни, къде се хвърля отпадък и по какъв начин се пазят площадките за игра, няма да сме на този хал, само че очевидно някои не са научени първо те, та да чакаме децата. Трябва да си пазим площадките, градинките, улиците – чисти, с цел да ни е прелестно, “ написа жителка на селото.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР