Жител на пазарджишкия квартал Изток“ ударил жандармерист е задържан в

...
Жител на пазарджишкия квартал Изток“ ударил жандармерист е задържан в
Коментари Харесай

Юмрук в лицето за служител на Зонално жандармерийско управление Пловдив

Жител на пазарджишкия квартал " Изток “ блъснал жандармерист е арестуван в ареста. Случката се разиграла нощес към 22.30 ч. на територията на квартала. Екип на локалния полицейския сектор правил взаимно наблюдаване с сътрудниците си от Зонално жандармерийско ръководство Пловдив. Полицаите имали задача да наблюдават за съблюдаване на публичния ред и спокойствието на жителите. Преминавайки около къща на улица " Марица “, те открили, че на двора се вихри празненство.

Празникът бил придружен от мощна музика, идваща от мощна озвучителна уредба. Униформените разпоредели на празнуващите да спрат музиката, тъй като пречат на останалите хора, живеещи в квартала. Тогава напред излязъл 42-годишният А.Й., който отправил обиди, закани и псувни към органите на реда. Демонстративно отказал да показа и персоналната си карта за определяне на самоличността. Патрулът подхванал задържане, при което А.Й. оказал гневна опозиция и блъснал с пестник в лицето чиновник на жандармерията.

Секунди по-късно той бил с белезници на ръцете и е отведен в ареста на РУ-Пазарджик. Служителят е бил прегледан от доктор в регионалната болница, установени са повърхностни пострадвания по лицето му. По случая е формирано полицейско произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР