Жител на Монтана се оплака, че е гонен с бухалка

...
Жител на Монтана се оплака, че е гонен с бухалка
Коментари Харесай

Двама гонят с бухалка мъж в Монтана, размахвал им пистолет

Жител на Монтана се оплака, че е гонен с бухалка от двама мъже пред магазин в града. Всичко е снимано от охранителни камери, на които се вижда по какъв начин двама мъже вървят след него, като единият от тях държи бухалка. Мъжът съумял да избяга, предава Нова тв.

Случаят се разиграва на 12 юни вечерта пред хранителен магазин в централната част на града. „ Засякохме се с лицето Апостолов в магазина. Той стартира да ми насочва закани. Бях с мой другар, с който си пазарувахме. Когато попитах Апостолов какво се случва и за какво се държи по този начин – той подаде ръка, здрависахме се и излезе. След като приключихме с извършването на покупки, и ние излязохме на открито. Тогава видяхме бащата на Апостолов, който излезе от една кола, държейки бухалка ”. Това описа в ефира на „ Здравей, България ” пострадалият Атанас Атанасов.

По думите му мъжът му отправил закани за ликвидиране.

Двамата мъже – татко и наследник, които се виждат на записа от охранителните камери, и са упрекнати, че са отправяли закани – изрично отхвърлиха. „ Срещнахме се с лицето Атанас Русинов, само че в действителност той стартира да се държи нападателно по отношение на мен. Заплаши ме, казвайки, че има револвер и нож в него. Разговарях с татко ми в това време, който чу всичко и излезе и се опита да ме отбрани. Отвън Атанас извади револвер и го зареди. Подадохме тъжба в полицията и всичко се проверява ”, описа младежът.

По думите му той няма спор с мъжа, отправил му обвиняванията. „ Опитва се да стане прочут. Нямам какво да разделям с него ”, твърди той.

Бащата съобщи, че е чул всичко по телефона. „ Мисля, че е обикновено родител на отбрани детето си. Чух заканите от страна на Наско Дилъра, както е прочут в Монтана. Чувам по телефона по какъв начин желае да убие сина ми. Как да отвръщам? Да дойда със сламка да го удрям ли? Идвам – той извадил револвер против сина ми ”, показва бащата. И споделя още, че въпросният Атанас Атанасов влезнал с 20 индивида в дискотека в града, изгонили личния състав и оповестили, че заведението е тяхно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР