Жител на кърджалийско село ще се убеди съвсем скоро, че

...
Жител на кърджалийско село ще се убеди съвсем скоро, че
Коментари Харесай

Роден джигит отнесе глоба от 440 евро в Германия


Жител на кърджалийско село ще се убеди напълно скоро, че номерата в Кърджали не минават в Германия. Ш.Б. ще би трябвало да заплати санкция в размер на 440 евро за превишена скорост.

Родопчанинът карал по федерална автомагистрала със 164 километра в час, прелитайки над оптимално допустимата с 64 км/ч. Камери засекли родния джигит, той бил наказан по бързата процедура, а „ честитката " му се отби в съда в Кърджали.

Магистратите край Арда дадоха картбланш осъществяването на решението да влезе в действие и на собствен ред пратиха санкцията за събиране в териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в Кърджали. „ Летящият " не се явил в правосъдното съвещание, само че пък напълно скоро ще разбере, че в Кърджали може, само че не и в Германия, написа 24rodopi.com.

Припомняме, че единствено през месец май 15 джигити в района се отърваха от наложените им санкции. Нито един електронен фиш за превишена скорост, формиран в условия на видеозаснемане, не минава в съда поради редица „ пролуки ". За предходната година, към 200 състезатели, обжалвали финансови наказания, са съумели да си спестят общо над 51 000 лв. от санкции.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР