Жител на ж. к. Меден рудник сигнализира за див купон

...
Жител на ж. к. Меден рудник сигнализира за див купон
Коментари Харесай

Напук на мерките – див купон и кючеци посред нощ в бургаска чалготека

Жител на ж. к. " Меден рудник " алармира за див ваучър и мощни кючеци в бургаския бар. Без съблюдаване на противоепидемичните ограничения и заповедите, барът е събрал десетки на празненство.

" Това е безсрамие, поради възбраната, която е ясна и е наложена за всички заведения. Този бар се тресеше от кючеци и чалгии, а даже някои от гостите му предаваха онлайн в обществените мрежи много след позволеното време. Надявам се контролните органи да се самосезират. Крайно време е безотговорността на някои хора да бъде осъдена ", засегнат е анонимният жител, представен от " Флагман ".

От видеоклипа се вижда ясно, че дистанцията от 1,5 м изобщо не се съблюдава, а алармиралият твърди, че видеото е снимано доста след оповестения краен час за работно време на всички типове заведения.

" Въпреки ограниченията за сигурност можем да се забавляваме дружно! Нашият личен състав ще ви чака и ще поеме отговорността за съблюдаване на всички ограничения за сигурност и вашето положително превозване! ". Това гласи обявата за купона, а в нея даже е упоменато, че чалготеката ще работи до 00:00 часа, което също е в нарушаване на заповедта на здравния министър.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР