Жител на индонезийската провинция Джамби уби работодателя си, свари гениталиите

...
Жител на индонезийската провинция Джамби уби работодателя си, свари гениталиите
Коментари Харесай

Брутално отмъщение: Ощетен работник наряза шефа си с мачете, отряза му пениса и го изяде

Жител на индонезийската провинция Джамби умъртви работодателя си, свари гениталиите му и ги изяде, оповестява Coconuts.co. 54-годишният служащ отишъл в къщата на шефа си, който имал палмова ферма, нанесъл му няколко удара с мачете, след което отрязъл пениса му. След зверството той се обадил на 16-годишния си наследник, който му оказал помощ да заровят тялото.

Избавяйки се от натрупа, килърът се върнал във вилата, сварил пениса на шефа си, посипал го с подправки и го изял. Направил всичко това, с цел да не го преследва духа на убития.

За броени дни закононарушението било разкрито от полицията, а причинителят и синът му – арестувани. Работник признал за закононарушението и разкрил, че го е възнамерявал повече от седмица. По думите му, притежателят на плантацията не му давал заплата в продължение на 3 години и му дължал 20 млн. индонезийски рупии.

Зловещото ликвидиране е осъществено при започване на декември предходната година, само че процесът към момента не е завършил.

Заподозреният е застрашен от пожизнен затвор или смъртна присъда. Като малолетен, синът му може да получи по-леко наказване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР