Жител на е задържан в ареста заради извършена от него

...
Жител на е задържан в ареста заради извършена от него
Коментари Харесай

Арест за пътен хулиган от Белово, правил опасни дрифтове с колата си

Жител на е арестуван в ареста поради осъществена от него груба хулиганска демонстрация и демонстративно непокорство на полицейски чиновници.

В четвъртък следобяд в РУ-Септември се получил сигнал от чиновник на пропуща в общинската администрация в Белово. Той уведомил органите на реда, че млад мъж се е сбил с група лица в центъра на града, след което опитал да влезе в постройката на общината. Виждайки неговото нападателно и очевидно нетрезво положение, служителят не го позволил вътре.

Тогава афектираният мъж се качил в БМВ-то си и почнал да прави рискови маневри и по улиците в центъра на Белово, споделя за екшъна " Монитор ".
свързани новини4730на 28.10.2021
На мястото дошъл автопатрул от локалния полицейски сектор. Униформените подали сигнал на рисковия водач да спре, само че той не се подчинил. Вместо това ускорил автомобила и траял с демонстративното въртене на гуми по улиците на градчето.

Малко по-късно бил засечен пред дома му, като по време на задържането оказал и опозиция на двамата служители на реда. Той е наведен в ареста на РУ-Септември, а по отношение на него е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР