Жител на Челтнъм говори за разочарованието си от постоянните ксенофобски

...
Жител на Челтнъм говори за разочарованието си от постоянните ксенофобски
Коментари Харесай

Мистерия, тъй като расистки бележки с неприемливи за печат обиди продължават да се появяват в една уличка

Жител на Челтнъм приказва за разочарованието си от непрекъснатите ксенофобски бележки, които са разпръснати из неговия квартал.

26-годишният Мехди Али споделя, че е почнал да намира бележките преди към " три до четири месеца ", покрай парка " Сейнт Джеймс " в центъра на Челтнъм и е останал шокиран от наличието им. Бележките са разпръснати из квартала, в това число стълбове за лампи, под, кошчета и стени в региона.

Бележките включват изречения, толкоз шокиращи и обидни - употребявайки гнусни расистки обиди и най-отвратителните расистки неистини - че Gloucestershire Live, който в началото заяви тази история, не можа да ги показа - даже в редактиран тип. Г-н Али показа опасенията си, като сподели, че бележките го карат да се тревожи за мигрантите и мюсюлманите в региона.

Той сподели: „ Ядосан съм и смутен, че това се случва тъкмо там, където живеем. Това е обезсърчаващо и тъжно. “ Когато го попитаха за какво счита, че това се случва, господин Али сподели: „ Комбинация от фактори – текущот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР