Жител на Буенос Айрес твърди, че се е върнал към

...
Жител на Буенос Айрес твърди, че се е върнал към
Коментари Харесай

Мъж възкръсна след клинична смърт от COVID-19 и разказа

Жител на Буенос Айрес твърди, че се е върнал към живота от клинична гибел заради ковид. Мъжът споделя, че е бил " издърпан " от лекарите в клиниката. Аржентинецът показа усещанията си от претърпяното, думите му се оповестяват от Lad Bible.

И по този начин, 64-годишният Норберто Ди Натале се разболял от COVID-19 през октомври предходната година, бил приет в болница и изписан седмица по-късно. Тогава обаче мъжът бил заставен да се върне в болничното заведение, тъй като още веднъж вдигнал висока температура.

„ Един човек умря в петък, различен умря в събота. Сега, допускам, е мой ред “, спомня си аржентинецът мислите си по това време. Тогава положението на Ди Натале било сериозно, бил диагностициран с двустранна пневмония и подложен в изкуствена кома.

Мъжът отбелязва, че лежал в особено поделение и слушал сърдечния си темп. Пулсът му почнал да се забавя и в последна сметка станал като цъкане. „ Чувал съм доста хора да споделят, че в края на тунела има светлина. Виждал съм същото. Това, което съм чувал толкоз доста пъти по малкия екран, видях безусловно същото ”, призна Ди Натале.

След няколко минути, прекарани в положение на клинична гибел, лекарите съумели да го върнат към живот. След това положението на мъжа се подобрило, бил изписан и в този момент се възвръща от тежкото заболяване вкъщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР