Жител на бразилското градче Ипатинга е загинал, след като е

...
Жител на бразилското градче Ипатинга е загинал, след като е
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Мъж изкопа 40-метрова дупка в кухнята си в търсене на злато, накрая падна в нея и умря

Жител на бразилското градче Ипатинга е умрял, откакто е паднал в 40-метрова бездна, оповестиха локални медии.

Жертвата на име Жоао Пимента да Силва една нощ е сънувала дух, който му споделил, че под дома му има голямо количество златни находища. След съня запалянкото почнал да копае дупка в кухнята си, която достигнала дълбочина от към 40 метра. По време на разкопките обаче изгубил равновесие и полетял към бездната, където умрял на място.

Негов комшия описа пред локалната медия G1, че златотърсачът е дълбал дупката повече от година, като за задачата даже наел няколко души, които да му оказват помощ, плащайки им по 70 бразилски реала (около 13 евро) дневно. С течение на времето и с увеличението на дълбочината, мъжът вдигнал заплатата им и тя достигнала до 495 бразилски реала.

По едно време разкопките стигнали до скалиста маса, която не можела да се пробие и Жоао Пимента почнал да обмисля концепцията да употребява динамит. В един от случаите, когато се надвесил над пропастта, изгубил баланс и паднал, загивайки на място.

Пристигналите на място избавителни екипи единственото, което могли да създадат, е било да изведат безжизненото му тяло, осведоми 20minutos.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР