Жител на Браунсвил, Тексас каза, че жителите не са доволни“

...
Жител на Браунсвил, Тексас каза, че жителите не са доволни“
Коментари Харесай

Жителите на границата на Тексас „не са доволни“ преди посещението на Байдън: „Той знае точно какво е направил“

Жител на Браунсвил, Тексас сподели, че жителите „ не са удовлетворени “ от президента Байдън преди визитата си в граничния град.

Дебора Бел изясни на " Fox & Friends ", че общността е загрижена, че Байдън няма да види цялостните резултати от мигрантската рецесия, защото граничните пунктове в бранша на долината Рио Гранде са намалели.

" Жителите, сътрудниците, всички приказват по какъв начин това ще бъде шоу за кучета и понита ", сподели Бел на Брайън Килмийд във вторник.

„ Той идва в превъзходен миг. Ние сме по средата на фестивала Charro Days, който е празник сред Матаморос, Мексико, и Браунсвил, Тексас. Така че нещата ще наподобяват добре. Районът в центъра към този момент е измит, ограден с въжета. Подготвяме се да имаме в действителност страхотни паради и същински културен празник тук. "

" Така че нещата са към този момент ще наподобява добре, само че всичко, което би трябвало да се поправи, явно ще бъде поправено за президента Байдън “, продължи тя. „ И да кажем, че в случай че не е поправено, то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР