Жител на американския регион Нова Англия се зарази с COVID-19

...
Жител на американския регион Нова Англия се зарази с COVID-19
Коментари Харесай

Вижте какво се случи със заразена с COVID-19 и прекалила с лютото

Жител на американския район Нова Англия се болести с COVID-19 и като опит яде доста пикантна храна от тайландски ресторант. Уебсайтът на Fox News описа за последствията от този опит.

Потребителка на Reddit показа историята си за това по какъв начин се е заразила с COVID-19 и е изгубила обонянието си, а също и възприятието си за усет. Отегчена в карантина, американката решила да опитва върху себе си. Тя е поръчала доста пикантна храна от обичания си тайландски ресторант..

„ Това се случи през вчерашния ден: изгубих обонянието и усета си. Странно е, само че ми даде опция за ново развлечение. Веднага пих черно кафе, по-късно започнах да одобрявам нови провокации и изядох цялостен бонбон от женско биле, без да усетя никакъв резултат. Тогава ми пристигна концепция! Какво ще кажете за пикантна храна? " - изясни тя своя избор.

Според американката яденето на тайландска храна със признаци на ковид е било най-странното прекарване, което в миналото е изпитвала.

„ Цялото ми тяло се потеше. Очите ми даже се изпотяваха. Разбрах, че е пикантно, само че в този случай нямаше значение “, сподели тя. Авторът на обявата акцентира, че е почнала да изпитва мощна физическа болежка, само че е решила да довърши яденето на храната си.

„ И тогава пристигна идващият ден и нежният ми корем от Нова Англия заплати цената за вчерашната нелепост. В жилището ми има единствено една баня и трябваше да съгласувам ходенията си там с майка си, с цел да не я посрамвам на по-голям риск. " - призна експериментаторката.

В мненията американката изясни, че пикантната храна най-вече удря езика и устните ѝ, само че това чувство бързо отминало. Тя означи, че към момента може да прави разлика сред доста горчиви, солени, сладки или кисели храни, макар че не можеше да усети усета или миризмата им.

„ Дори не предусещам масло от чаено дърво. Мога да сложа лицето си в чаша кафе и да вдишам и няма да усетя нищо “, сподели дамата.

По-рано беше обявено, че гражданин на британския град Биркенхед, окръг Мърсисайд, който се възвърне от COVID-19 през април, се оплака от странните последствия от заболяването.

Дори след изписването ѝ шест месеца след хоспитализацията британката продължава да страда от болки в белите дробове, сърдечни проблеми, странни миризми, хронична отмалялост и астма, написа zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР