Жител на американския град Сарасота, Флорида, успя с помощта на

...
Жител на американския град Сарасота, Флорида, успя с помощта на
Коментари Харесай

Попаднаха на грешния човек! Собственик с мачете успя да защити къщата си от петима бандити с оръжие

Жител на американския град Сарасота, Флорида, съумя благодарение на мачете да обърне в бягство петима обирджии, въоръжени с оръжие, оповестява Fox 6 Now. Инцидентът е станал преди три дни, в пет часа сутринта, когато нападателите са се промъкнали в частния дом. Единият от бандитите държал в ръцете си пушка. Когато те се появили, притежателят на къщата разговарял със собствен прочут. Когато видял нападателите, той взел и хвърлил един от столовете, а по-късно размахал дъска, до момента в който отстъпвал към вратата на къщата си. Неговият прочут пък се скрил под масата.



Според записа от камерите за видеонаблюдение, обирджията с пушката влезнал след него навътре в дома, а другите обирджии останали в двора. След към 20 секунди се появил първо нарушителят, а след него и притежателят с голямо мачете. Бандитите венага се пробвали да изчезнат от мястото, до момента в който мъжът с мачетето ги преследвал. След това и младежът се измъкнал от своето място под масата, взел дъска и се присъединил и той в гонитбата.



Със взаимни старания, притежателят с мачете, приятелят му и включилата се към тях жена по долни дрехи съумели да заловен нападателя с пушката. Останалите участници от несполучливия опит за грабеж били арестувани навреме от полицията на близка бензиностанция.



Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР