Жирона спечели с 3:2 гостуването си на Атлетик (Билбао). Тимът

...
Жирона спечели с 3:2 гостуването си на Атлетик (Билбао). Тимът
Коментари Харесай

Жирона изненада Атлетик в Билбао

Жирона завоюва с 3:2 гостуването си на Атлетик (Билбао). Тимът на Мичел записа едвам втора победа като посетител в Ла Лига за този сезон, като стигна до триумф на един от негостоприемните игрища в Испания “Сан Мамес ”. Каталунците изиграха мощно първо полувреме, в което означи три гола. Те водеха с 3:1 на почивката, а домакините стигнаха до втори гол след груба неточност на отбраната и вратаря на Жирона.

Гостите поведоха още в четвъртата минута след хубав удар на Алейш Гарсия. Атлетик играеше по-често с топката, само че не успяваше да сътвори нищо изключително в предни позиции. В 18-ата минута Жирона бе покрай втори гол. Груба неточност на Весга прати топката на крайници на Кастейянос, само че неговият удар бе ослепително отразен от Унай Симон. След последвалия ъглов удар вратарят още веднъж трябваше да се намесва. Последва още един корнер и този път стражът бе преодолян. След удар на Кастейянос топката стигна до Оскар де Маркос, който не съумя да я отиграе добре, тя се удари в крайници му и отиде в мрежата.

Контраатаките на гостите създаваха доста проблеми на Атлетик, който съумя да се върне в мача в 35-ата минута. Юри Берчиче с прелестен удар по диагонала преодоля Гасанига. Попадението обаче не промени доста обстановката на терена, защото нестабилната игра на домакините в отбрана и грешките продължиха. В добавеното време на първата част Билбао си означи втори автогол. След центриране от фал Весга отклони топката с глава към личната си врата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР