Жирона посреща Реал Мадрид в мач от междинния 31-ви кръг

...
Жирона посреща Реал Мадрид в мач от междинния 31-ви кръг
Коментари Харесай

Съставите на Жирона и Реал Мадрид, пет промени за тима на Анчелоти

Жирона посреща Реал Мадрид в мач от междинния 31-ви кръг на Ла Лига. Момчетата на Карло Анчелоти сигурно ще търсят триумфа, в случай че желаят да запазят теоретичните си шансове за купа. Със сигурност обаче няма да им е елементарно против коравите каталунци, още повече, че Кралският клуб не съумя да завоюва против днешния си съперник на " Бернабеу " и двата отбора приключиха 1:1.

Жирона се намира на удобно място в средата на таблицата и има 8 точки задатък пред отборите в рисковата зона. Отборът играе доста мощно като хазаин, като в последните си 7 мача на своя стадион има цели пет победи и едвам две провали, и то минимални - от Барселона и Атлетико Мадрид.

Наставникът на Жирона Мичел има много кадрови проблеми, като поради травми отвън строя са халфовете Алейш Гарсия, Янхел Ерера, Давид Лопес, Тони Суарес и Борха Гарсия. Жирона ще разчита на тримата в предни позиции - украинецът Виктор Циганков, Валентин Кастейянос и Родриго Рикелме, да тормозят отбраната на Реал Мадрид. Именно Кастейянос заменя оставения на пейката Кристиан Стуани.

Реал Мадрид пък се намира в серия от две следващи победи с по 2:0. Тимът е на цели 11 точки разлика от водача Барселона и нова неверна стъпка напълно ще предреши битката за купата. Карло Анчелоти ще има редица кадрови проблеми, като най-сериозна ще е неналичието на Карим Бензема, който не попадна в групата на мача поради лека контузия. Едуардо Камавинга, който през днешния ден е на пейката, се оплакваше от лека травма, като такава получи и Еден Азар. Тибо Куртоа има стомашни проблеми и не е в групата за мача, а към момента не са разполагаем и Дейвид Алаба и Ферлан Менди. Дани Себайос пък е осъден.

В отсъствието на гореспоменатите играчи Анчелоти прави пет промени в състава си спрямо мача със Селта преди няколко дни. Андрий Лунин застава на вратата вместо Куртоа, като пред него ще играят Дани Карвахал, Едер Милитао, Антонио Рюдигер и Начо, който ще работи на левия бек вместо Камавинга. Ветераните Модрич и Кроос се завръщат измежду титулярите и ще партнират на Феде Валверде в средата на терена, а напред Родриго ще е в ролята на заместител на Карим Бензема, подпомаган от Марко Асенсио и Винисиус.

ЖИРОНА (4-3-3) : Гасанига; Арнау, Хуанпе, Буено, Мигел; Коуто, Ромеу, Иван Мартин; Циганков, Кастейянос, Рикелме

РЕАЛ МАДРИД (4-3-3) : Лунин; Карвахал, Милитао, Рюдигер, Начо; Модрич, Кроос, Валверде; Асенсио, Родриго, Винисиус

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР