Жирафче, , се роди в белгийски зоопарк в сряда (22

...
Жирафче, , се роди в белгийски зоопарк в сряда (22
Коментари Харесай

В белгийския зоопарк се роди рядък вид жираф


Жирафче,, се роди в белгийски зоопарк в сряда (22 март) сутринта. Процесът е траял към два часа, оповестява организация Ройтерс.

Този тип е кръстен на английския зоолог лорд Валтер Ротшилд, които направил експедиция в Източна Африка при започване на XX век и в детайли е описал тези животни. От тях има. Видът е вписан като изчезващо животно.

Бащата на новороденото, който е шестгодишен, се споделя Оливие. По време на раждането той е бил обособен в друга клетка от основание за сигурност.

Във видео, оповестено от зоопарка и публикувано от организация Ройтерс, се вижда по какъв начин 12-годишната майка, наречена Джул,. Новороденото е високо към 1,5 метра и 30 минути след раждането си към този момент седи на краката си и се среща със сестра си Зури. По-късно камерите улавят по какъв начин то се храни.

Джул ражда изправена, след.

Гледачите в зоопарка, намиращ се на 50 километра югозападно от Брюксел, към момента не са дали име на новороденото жирафче.

Според Международния съюз за запазване на природата и естествените запаси, жирафите, най-високият сухоземен бозайник в света,, макар че остават необятно публикувани в Южна и Източна Африка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР