Жилищна сграда в центъра на Харков е разрушена в резултат

...
Жилищна сграда в центъра на Харков е разрушена в резултат
Коментари Харесай

Нашествениците разрушиха жилищна сграда в Харков, пожар в петролната база в Кривой рог - Свят

Жилищна постройка в центъра на Харков е разрушена вследствие на съветски офанзиви тази заран, заяви ръководителят на Харковската регионална военна администрация Олег Синегубов в Телеграм.

Той прецизира, че на мястото са всички служби и екипи. " Информацията за потърпевшите се прецизира. Към момента няма приети в болница ", осведоми Синегубов. 

По-късно стана известно, че вследствие на следващия обстрел от съветските нашественици е развалена и административната постройка, по информация на кмета на града Игор Терехов. Към момента няма информация за потърпевши, добавя той. 

Две дами и мъж са избавени отдолу под руините на бомбандираната жилищна постройка, е съобщил Терехов пред УНИАН. Те не са ранени, избавителните работи не престават. 

Силен пожар е изхнал в петролната база в Кривой рог, след нахлуване на руснаците, информира в Telegram началникът на Днепропетровската регионална военна администрация Валентин Резниченко. 

" Имаме ракетен удар по Кривой рог. Силен пожар в нефтено хранилище. На място работят пожарникари, мащабът на разрушенията и информацията за жертвите се обясняват ", сподели той.

Военновъздушни сили на Украйна тази заран са свалили един хеликоптер Ка-52 на руснаците и пет от шестте ракети, изстреляни от Каспийско море.

Вчера в региона на Кривой Рог противовъздушната защита смъкна вражеска ракета, напомня УНИАН. 

По-рано генерал-майор Дмитрий Марченко съобщи, че съветските нашественици желаят да завладяват град Кривой рог в Днепропетровска област, с цел да основат плацдарм за офанзива против Южноукраинск и Вознесенск в Николаевска област. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР