Жестовете на Бойко Борисов и на Дмитрий Медведев показаха огромно

...
Жестовете на Бойко Борисов и на Дмитрий Медведев показаха огромно
Коментари Харесай

Психологът Росен Йорданов разтълкува тайната на жестовете между Борисов и Медведев

„ Жестовете на Бойко Борисов и на Дмитрий Медведев демонстрираха голямо напрежение, което има сред двамата, макар че се пробваха да показват непосредственост и убеденост.

По време на срещата сред двамата министър председатели на 4-ти март имаше доста бранене и ограничение на придвижванията, в стойката, в ръцете и в ханша ". Това съобщи в ефира на Би Ти Ви психологът Росен Йорданов, който разтълкува какво приказва езикът на тялото на двамата министър-председатели.

" Стойката на Дмитрий Медведев е оптимално изпъната, торсът му е оттеглен. Подобна реакция имат хора, които изпитват отрицателни усеща и се пробват се е да покачат растежа си. Очите на съветския министър председател са студени и хладни, а самият той не е изключително радостен ", разяснява психологът.

" По време на срещата в Министерския съвет, Борисов сяда решително като хазаин, до момента в който Медведев - в края на фотьойла, което още веднъж значи напрежение, безпокойство, че бърза да си тръгне.

Прави усещане, че съветският министър председател не гледа към Бойко Борисов, за разлика от срещата му с Румен Радев. Избягването на очен контакт още веднъж е знак за напрежение, съмнение и криене на нещо ", безапелационен е Йорданов.

" Руският министър председател изпита стеснение, когато Борисов го хвана за рамото. Имаше изражение на настъпателност. Не е належащо да се показва такава искреност, каквато не съществува ", заключи експертът. / Pik.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР