Жестоко убийство разследва полицията в САЩ. 28-годишната Сара Жгул е

...
Жестоко убийство разследва полицията в САЩ. 28-годишната Сара Жгул е
Коментари Харесай

Изоставен любовник уби и разчлени тялото на модел, след което опита да се заколи

Жестоко ликвидиране проверява полицията в Съединени американски щати. 28-годишната Сара Жгул е била открита разчленена и разфасована в два куфара, оставени в багажника на БМВ. Красавицата е работила като модел, а жестокото ликвидиране потресе жителите на град Алоха, в който е живеела.

Часове след бруталното закононарушение служителите на реда потеглят по следите на килъра и вършат оглед в къщата му, намираща се на метри от мястото, където е открит трупът на Сара. Убиецът съумява да се изплъзне и бяга, пробвайки се да се открие. Накрая прави опит за самоубийство, като се наръгва с нож във врата, а по-късно прерязва вените си. Полицаите са съумели да го открият в точния момент и сега той е арeстуван, оповестяват щатските медии.



Засега не е ясно каква е била повода за жестокото ликвидиране, някои от локалните издания излизат с версията, че мъжът е бил зарязан ухажор и е желал да си отмъсти в припадък на гневна ревнивост.
Красавицата Сара Жгул, майка на едно дете, се е препитавала като модел. На страницата си във Facebook тя е разгласила голям брой свои фотоси от фотосесии.

Приятели и нейни познати я разказват като невероятна, млада жена, правеща блестящо усещане съвсем на всеки, който я срещал.



На страницата си във Facebook тя написа: " Не знам по какъв начин ще завърши моята история, само че на никое място в текста няма да прочетете: " Аз се отхвърлих! "

" Сара беше лъчезарна, любяща и велика майка. Тя беше от хората, които биха ви дали и ризата на гърба си ", разказва я друга нейна другарка.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР