Жестоко убийство потресе жителите на село във Врачанско точно преди

...
Жестоко убийство потресе жителите на село във Врачанско точно преди
Коментари Харесай

Като под игото! Бандит съсече старец пред очите на жена му

Жестоко ликвидиране потресе жителите на село във Врачанско тъкмо преди най-светлите празници – Коледа и Нова година. Възрастен човек е бил съсечен с секира от рецидивист, осведоми BulNews.bg.

Бруталното закононарушение е осъществено към 15 часа през днешния ден в белослатинското село Враняк. Жертвата е 82-годишният локален гражданин Димитър Беров. Той е бил погубен пред очите на брачната половинка си с секира от Николай К. Той е на 30 години, от Бяла Слатина е, само че преди години се преместил в селото дружно с жена си. Николай е с престъпно досие и неотдавна излязъл от пандиза. По неофициална информация той е бил наказан по тази причина, че преди години е откраднал пари от Беров.

Днес на обяд младият мъж се почерпил солидно с алкохол. Към 15 часа той отишъл в къщата на възрастният човек. Жителите на селото шушукат, че най-вероятно е търсил отмъщение за времето, прекарано зад решетките. Друга версия е, че е желал още веднъж да открадне пари от Беров, който е много състоятелен. В последна сметка двамата се скарали и по-младият мъж сграбчил секира и разцепил главата на дядото. Свидетел на жестокото убийството е станала брачната половинка на Димитър - баба Елена. Старицата е в потрес от претърпяното и е откарана в болница.

Жителите на Враняк са ужасени от нещастието, която се е разиграла в селото им. Те споделят, че жертвата е бил почитан човек и се е употребил с положително име. Криминалисти от Враца и Бяла Слатина работят по случая. Убиецът е арестуван същия ден, само че към момента вървят процесуално-следствени дейности. Целият регион към къщата на жертвата е отцепен. Тепърва ще се обясняват аргументите за кървавата разпра.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР