Жестоко убийство е извършено вчера край харманлийското село Браница, съобщиха

...
Жестоко убийство е извършено вчера край харманлийското село Браница, съобщиха
Коментари Харесай

Жестоко убийство от ревност в Харманлийско

Жестоко ликвидиране е осъществено през вчерашния ден край харманлийското село Браница, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 33-годишен мъж намушкал с нож жена си на равнища край селото в местността "Циганския мочур ".

Според осведомени, жертвата на 27 години от симеоновградското село Тянево и мъжът живеели на фамилни начала. Вчера тя работела на равнища край селото, когато Живко Костов решил да я посети. Скарали се и той я намушкал 7 пъти с нож. По първична информация убийството е осъществено от ревнивост.

33-годишният мъж досега не е имал престъпни прояви. Той се е укривал няколко часа в разнообразни къщи в селото, до момента в който е бил задържан от полицията. В издирването са били употребявани подготвени полицейски кучета. Ножът към момента не е открит.

На закононарушението има двама очевидци. Единият от тях е 7-годишното дете на Бояна. Жената издъхнала в ръцете на сина си. Именно малчуганът е направил опит да спре Живко, само че безрезултатно. Минути след убийството Живко и детето тръгнали към дома си. Там Живко върху окървавените облекла облякъл други и тръгнал да се укрива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР