Жестоко убитият в Пловдив аграрен професор е от Врачанско, научи

...
Жестоко убитият в Пловдив аграрен професор е от Врачанско, научи
Коментари Харесай

Разкритие на BulNews.bg: Жестоко убитият професор Нейков е от Врачанско

Жестоко убитият в Пловдив поземлен професор е от Врачанско, научи извънредно BulNews.bg. Стефан Нейков е роден в село Нивянин, община Борован. Информацията бе доказана от кмета Николай Христов.
Корените на преподавателя в Нивянин са дълбоки. Неговият татко Найден Нейков е бил кмет и жителите го помнят като добър човек, който управлявал ловко. Преди доста време обаче цялата фамилия напуснала Нивянин и от години не са стъпвали в селото.
Нейков има наследствена къща, в която до неотдавна бил пуснал да живее семейство, с цел да я пазят от крадци и да я подържат. Днес обаче тя е необитаема, описа Николай Христов. По думите му, проф. Нейков е имал наследник и щерка – Николай и Наталия. Съпругата на преподавателя се споделя Ирена. Никой от тях към този момент 40 години не е виждан в Нивянин.
Селският властник познавал професора от студентските си години в Пловдив и имал доста високо мнение за него. Щом схванал за бруталното му ликвидиране останал шокиран.
Припомняме, че Стефан Нейков бе погубен по изключително нечовечен метод на 2-ри юли на изхода на Пловдив в посока Оризаре. Там 42-годишният Илия Стоичков го пребил от пердах с дървена бухалка, а след това го зарязал до Военна болница. 70-годишният академик умрял минути откакто пристигнала кола за спешна помощ.
Свидетел на зверството била и дамата на обвинения. По неофициална информация мъжът й пребил професора, туй като той й изискал секс в подмяна на това да ѝ даде изпит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР