Жестоко пребита е била Сибила Серафимова. Младата певица е солистка

...
Жестоко пребита е била Сибила Серафимова. Младата певица е солистка
Коментари Харесай

Пребиха жестоко наша певица! Колега: Моля се за нея!

Жестоко пребита е била Сибила Серафимова. Младата певица е солистка на ню уейв бандата " Виолетов военачалник “, нашумяла в края на 80-те. Именно нейният основател - артистът и китарист Емил Вълев, сигнализира във Facebook за жестокия побой нанесен на неговата солистка. 

" C доста неприятно възприятие оповестявам на нашите другари и почитатели, че Сибила беше нападната и получи съществени контузии, след което беше откарана в " Пирогов`, където беше оперирана за промяна на тазобедрена става и други контузии.

Всичко това е извънредно рисково за здравето й като цяло и въпреки всичко се надяваме, че ще продължи да свири и пее и отсега нататък ще взе участие в концертите на " Виолетов военачалник “. И освен това, само че и ще продължи да води естествен живот без съществени последици.

Шокиран съм от случката и само ми остава да се апелирам за нея и дано тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството състрадание и съпричастност. Пак дублирам – нека се възвърне бързо и стане отново онази Сибила, която познаваме “, пожела й мощно обезпокоеният от случая фронтмен на " Виолетов военачалник “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР