Жестоко отношение от баща стана причина за опит за самоубийство

...
Жестоко отношение от баща стана причина за опит за самоубийство
Коментари Харесай

11-годишно момиче се хвърли от тераса в София заради жестоко отношение от баща си

Жестоко отношение от татко стана причина за опит за самоубийство на 11-годишно момиче. Случаят е от ж.к. в София.

Мъжът е на 42 години и към този момент е арестуван и притеглен към наказателна отговорност.

11 годишната Е. е страдала поради жестокото отношение на родителя си, което довело последната до опит за самоубийство на 26.03. Е. скочила от терасата на 3-тия етаж на жилището, който обитавала, оповестяват от Софийска градска прокуратура.

Описаното действие съставлява закононарушение по член 127, алинея 3 Наказателен кодекс – т.е. "склоняване към самоубийство посредством грубо отношение или редовно унизяване ", което планува от 2 до 8 години затвор.

С. е осъждан за осъществена от него кражба, както и за незаконно лишаване на непознат лек автомобил. Предвид извънредно високата социална заплаха на действието, както и с оглед личността на причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 29.03.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение "Задържане под стража ".

При първичният обзор на медиците е открито, че детето е с комоцио, травма на главата и гърба. Закарано е в противошоковата зала на "Пирогов ", където е оставено на лекуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР