Жестоко нападение на маймуна над 10-годишно дете в Индия. Животното

...
Жестоко нападение на маймуна над 10-годишно дете в Индия. Животното
Коментари Харесай

10-годишно дете почина, след като маймуна го атакува в корема

Жестоко нахлуване на маймуна над 10-годишно дете в Индия. Животното е атакувало момчето в корема, оповестява индийският информативен портал NDTV, базирайки се на полицията.

Детето си е играело с другари в дребното селце Салки в щата Гуджарат, когато няколко маймуни се нахвърлили върху момчето. След това една от тях забила ноктите си в стомаха на детето и раздрала червата му, показват органите на реда.

Момчето се e втурнало към къщата си, а по-късно било откарано по неотложност в болница. След идването му обаче лекарите го оповестили за мъртво.

Яйчниците на човекоподобните маймуни са доста сходни на първичните човешки полови органи

Това е третото нахлуване в селото в границите на седмица. Приматите, които се срещат в цяла Южна Азия, са тревопасни. Умелите катерачи по дървета и здания са също толкоз пъргави и на земята.

Не е известно какво провокира животните да нападат жителите на региона. Горски чиновник разяснява, че той и екипът му са на лов за „ маймуните на ужасите “. През миналата седмица са хванати две.

Видео, качено в обществените мрежи, демонстрира по какъв начин животното пие кенчета с бира

През лятото даже е избрана премия от към 230 евро за „ най-търсената маймуна в света “. Смята се, че тя е била виновна за 20 набези против хора. В последна сметка животното е било локализирано посредством дрон, атакувано със стрелички с успокоителни, хванато и сложено в клетка.

Късането на ленти от листа със зъби е знак за флирт при шимпанзетата

Преди пет години маймуна даже отвлича бебе. Близо до най-известната забележителност на Индия, Тадж Махал, маймуната изтръгнала 12-дневното момченце от ръцете на майка му.

След това избягала с него през покривите. Най-накрая съседите съумели да уловят животното, само че било прекомерно късно за бебето. То умряло от пострадванията си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР