Жестоки глоби отнесоха Локомотив и Ботев за провинения на агитките

...
Жестоки глоби отнесоха Локомотив и Ботев за провинения на агитките
Коментари Харесай

Свирепи глоби за Локо и Ботев след дербито

Жестоки санкции отнесоха Локомотив и Ботев за прегрешения на агитките по време на съботното дерби, приключило 1:1 на Лаута. Жълто-черните началници ще би трябвало да внесат в касата на БФС 5300 лв.. Те са за хвърлени факли и бомбички на пистата, а също по този начин за обидни викания по адрес на футболната централа.

На този декор черно-белите безусловно са пожалени, защото босът им Христо Крушарски ще би трябвало да заплати на БФС с 2000 лв. по-малко.

а ЦСКА и " Левски " са наложени наказания надлежно за 2000 и 3000 лв.. Те са за възпламенени бомбички, както и за скандиране на нецензурни реплики.

Голяма санкция е наложена и на " Локомотив " (София) - общо 6300 лева От тях 2000 лв. са поради " неспазване условията за реализиране на надеждна защита ". В дербито със " Славия " почитатели на червено-черните стигнаха до бранша с последователи на белите и ги нападнаха с мятане на предмети и замахване с дървени пръти.

На " Славия " е наложена санкция от 3000 лв. поради хвърлени предмети и нецензурни викания.

Глоби са наложени още на " Берое " и " Черно море " (по 1000 лева за нецензурни скандирания), както и на " Пирин ". Клубът от Благоевград е глобен общо с 3000 лв., като от тях 2 хиляди са поради хвърлени предмети с последици, както и последно предизвестие за отнемане от домакинство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР