Жестоки болки в кръста измъчват Слави Трифонов. Лидерът на сгромолясалата

...
Жестоки болки в кръста измъчват Слави Трифонов. Лидерът на сгромолясалата
Коментари Харесай

Слави с адски болки, не може да стои седнал (Снимки)

Жестоки болки в кръста изтезават Слави Трифонов. Лидерът на сгромолясалата се партия Има Такъв Народ за пръв път проговори за здравословното си положение в интернет предаването на рапъра Тото. От присъединяване му стана ясно, че той не може да издържи 2 часа в седнало състояние, защото го мъчели болки. Дългия още веднъж бе сбит за проблемите си от здравословно естество, само че на финала на диалога заповяда на екипа по-бързо да свършват, защото не бил добре.

„ Да завършваме, щото знаеш, че ме боли кръстът и към този момент просто ми стана много… “, приключи прибързано изявлението си Трифонов. През 2021 година той за пръв път показа, че с изключение на с краката има и други съществени болежки. След прекаран тежък Ковид-19 се оказало, че коронавирусът го е блъснал точно в кръста. „ Аз така и така поради проблеми с крайници съм с патерица – в този момент още по-зле “, сподели в свое включване онлайн във фейсбук Дългия преди тъкмо две години. Очевидно положението му не е съумяло да се усъвършенства, въпреки да е минало към този момент много време.

Проблемите на Трифонов започнаха преди 10 години, когато си счупи крайници след рухване в банята на старозагорски хотел. Самият той призна, че е минал през няколко интервенции, в това число и за промяна на ставата. „ Беше ми закован кракът с 4 пирона. Заради това единият крайник стартира да става по-къс. И стана с 3 см по-къс този, счупеният крайник, който промени цялото състояние на гръбначния ми дирек. Аз взех решение да си сложа изкуствена става. В България се оперирах и си сложих изкуствена става. Въпреки положителната интервенция болката остана и не преставам да заедно съм с патерица. Това е ситуацията “, призна Трифонов.

От години в общественото пространство се приказва и написа в медиите, че Слави страдал от нелечимо заболяване. Някои експерти са изказвали мнение, че диагнозата му била множествена склероза (МС).След зачестилите в последно време обществени появи на Дългия интензивно се заприказва, че неотдавна се е подложил на новаторска терапия, с помощта на която живнал, най-малко на външен тип, само че мъчителните му положения продължавали. Допреди половин година той бе фрапантно по-слаб, бледен и изглеждаше изцяло отпаднал. В последно време е качил килограми, даже и в лице. Запознати настояват, че се е подложил на скъпа революционна терапия, с която е обновил всички кафези в организма си. Дългия си правел процедури с съвременна машина, насищаща органите с чист О2, като по този начин се спомагало клетките да се разделят и обновяват с по-бърза скорост. С сходна техника разполага единствено една частна болница в покрайнините на София, писаха родни медии.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР