Жестока трагедия разтърси легендарния волейболист Маркос Милинкович. Бившият аржентински национал

...
Жестока трагедия разтърси легендарния волейболист Маркос Милинкович. Бившият аржентински национал
Коментари Харесай

Трагедия разтърси семейството на легендарен волейболист

Жестока покруса раздруса именития волейболист Маркос Милинкович. Бившият аржентински национал претърпя най-голямата и мъчителна загуба в живота си – загуби сина си.

13-годишният Лука Милинкович се удави в Адриатическо море в Хърватия. Синът на Милинкович, който също бе волейболист, е бил на отмора с майка си и сестра си. В трагичния ден той и негови връстници и другари излезли на открито.

" Наеха каяк за час и половина от 17:00 до 18:25 часа. Те споделиха, че имат задоволително време и двама от тях отиват да играят баскетбол, до момента в който Лука остава на плажа и споделя, че той ще остане да плува още малко ", споделя свидетел за хърватския уебсайт " 24sata.hr ".

Въпреки това в 19:00 часа един човек пристигна на плажа, с цел да върне лодката с греблото и изиска от този, който е наел каяка да му даде водолазна маска, тъй като му се коствало, че е видял тяло в морето обяснявайки, че може да бъде водолаз, само че просто желал да го ревизира.

“Дадох му маска и когато дойде на това място, ми даде знак. Отидох там със сина си и в действителност на дъното на морето, на към 7 метра, имаше тяло. Веднага едно от локалните момчета, който има опит в гмуркането, се хвърли и издрапа тялото на повърхността на морето. Ние го поставихме на лодката и започнахме да го съживяваме. Когато пристигнахме на плажа, продължихме да му вършим изкуствено дишане, само че не успяхме да създадем нищо ", споделя локален служител на реда.

Лекарите са се пробвали да възстановят дишането на Лука Милинкович и дълго време са се борили за живота му, само че за жалост е било прекомерно късно.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР