Жестока смърт почерни дупнишкото село Червен брег. При тежка катастрофа

...
Жестока смърт почерни дупнишкото село Червен брег. При тежка катастрофа
Коментари Харесай

Жестока смърт покоси млад гурбетчия, събираха части от тялото му по шосето и...

Жестока гибел почерни дупнишкото село Червен брег. При тежка злополука с мотор почина 25-годишният Иво Гюргин, който единствено преди 20 дни се е върнал от гурбет в Германия, с цел да се дами.

Фаталният случай е станал към 20.30 часа във вторник на пътя Дупница-Крайници, написа struma.bg.

Иво Гюргин се прибирал от пикник в планината, с още двама другари потеглили с моторите към прилежащото на Червен брег село Крайници да пият кафе.

Точно пред автокъщата на общинския консултант от “Народен съюз” Спас Андреев моторът се блъска в лек автомобил „ Алфа Ромео “, ръководен от 31-г. Георги Бачев, съселянин на Гюргин. Ударът бил нечовечен, моторът безусловно се е врязал в мотора на автомобила, а алфата изхвърчала от пътя и се забила в равнища с царевица. Предницата на лекия автомобил е смачкана като хармоника.



Гюргин е умрял на място, елементи от тялото са били открити по шосето, на метри от злополуката. Преминаващ водач се е обадил на тел. 112, на място незабавно е пристигнала кола за спешна помощ на Спешен център – Сапарева баня, само че дежурният доктор доктор Христов единствено установил гибелта на моториста. Другият участник в ПТП-то Георги Бачев самичък е потърсил лекарска помощ в Спешен център – Дупница.



Вчера имаше някои неизяснени обстановки към случая, като да вземем за пример кой е докарал Бачев до Спешния център и за какво от Пътна полиция – Дупница са разкрили Алфа Ромеото чак сутринта на идващия ден.

След обзор в хирургичното поделение на общинската болница Георги Бачев е превозен до „ Пирогов “ със подозрения за вътрешен кръвоизлив. На главата имал голяма рана, която най-вероятно е от удар в предното стъкло на автомобила.

Шофьорът на алфата работи като защита на автокъщата на Спас Андреев. Той цяла нощ е бил на мястото на случая, само че не пожела да разяснява случилото се. Автокъщата има инсталирани видеокамери и най-вероятно те са снимали злополуката.

Вчера сутринта на пътя, където стана зверската злополука, към момента имаше разпилени останки от мотора, една маратонка и раница. Няколко мъже се бяха събрали и разясниха случилото се.



Иво Гюргин ходел от време на време на работа в Германия. Върнал се преди 20 дни, постегнал родната си къща, поставил нова дограма. Имал желание да сътвори семейство, разясниха през вчерашния ден негови съселяни. Младежът израснал без татко, има две сестри, които живеят в Благоевград. Майката сама изгледала децата си, като се стараела нищо да не им липсва.

Драмата е огромна и за фамилията на Иво, и за това на Георги, разясниха в селото.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР