Жестока катастрофа в Подбалкана, има жертва и много ранени Медиците

...
Жестока катастрофа в Подбалкана, има жертва и много ранени Медиците
Коментари Харесай

Оперират 10-годишното момиче, ранено край Саранци

Жестока злополука в Подбалкана, има жертва и доста ранени

Медиците в „ Пирогов ” ще оперират 10-годишното момиче, потърпевшо в злополуката при Саранци. По-малкото момиче, признато в незабавната болница, се чака да бъде изписано, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

И двете деца – на 10 и на 6 години, са настанени в детската травматология на „ Пирогов ”. 10-годишното момиче ще претърпи интервенция на раменна кост, а другото момиче през днешния ден ще бъде освободено, заяви шефът на болничното заведение тази доктор Асен Балтов.

Възрастните пациенти, признати в „ Пирогов ” в неделя също са без заплаха за живота. Жената е със строшаване на гръден прешлен, а мъжът с контузия в региона на гърдите. Мъжът също ще бъде изписан през днешния ден.

Тежкият случай стана в неделя следобяд, преди 16 часа, на Подбалканския път, покрай село Саранци, в посока Елин Пелин. В края на уикендите Подбалканският път София – Бургас е извънредно претрупан, както в посока столицата, по този начин и в посока морето, изключително в ранните следобедни часове и привечер.

При злополуката пострадаха общо 6 души. Една жена почина на място. Останалите потърпевши бяха откарани в УМБАЛ " Св. Анна " - София АД. Движението в региона беше възобновено късно нощес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР