Жестока катастрофа със загинали и много ранени е станала преди

...
Жестока катастрофа със загинали и много ранени е станала преди
Коментари Харесай

Зловеща катастрофа на главен път Е-79, има загинали и много ранени!

Жестока злополука със починали и доста ранени е станала преди минути на основен път Е-79 сред Враца и Монтана, оповестява BulNews.bg. Кървавият случай е станал малко след разклона за Вършец в посока Монтана. На мястото на конфликта работят доста незабавни медици, служители на реда и пожарникари от Враца и Монтана.

Движещ се от Монтана към Враца " Ситроен “ С3 с монтанска регистрация е подхванал рисково изпреварване на рейс на " Чипровци експрес ", при което се е забил челно в идващият насреща миниван " Форд Галакси “, също с монтанска регистрация. На място от свирепият удар са умряли водачът на форда и спътникът му от предната дясна седалка. Шофьорката на ситроена и пасажерът, с който е пътувала са потърпевши тежко, в неприятно положение е и трети пасажер от форда. Двигателят на френската кола е на 20 метра от нея. В момента на мястото на кървавата злополука има две пожарни коли и две коли за спешна помощ от Враца, както и една пожарна кола и две коли за спешна помощ от Монтана. Пътят е изцяло блокиран, като потърпевшите към този момент пътуват към незабавните центрове във Враца и Монтана.

По неофициална информация във незабавния център във Враца са докарани четирима възрастни и едно младо момиче. На този стадий няма информация какъв брой индивида е имало в колите за спешна помощ, които потеглиха към болничното заведение в Монтана. Мястото на ПТП-то наподобява като след война, пътят е изцяло затворен. Наоколо е цялостно с елементи от двата смазани автомобила. Пътниците от рейса са на близката отбивка в посока Враца и стоят пребледнели и безмълвни след ужасяващата панорама, на която са станали очевидци. В момента се координира с проверяващите трафикът да бъде пуснат в едната лента, с цел да се източи голямото запушване на интернационалния път.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР