Жестока катастрофа на магистрала в северната част на Мексико отне

...
Жестока катастрофа на магистрала в северната част на Мексико отне
Коментари Харесай

Катастрофа отне живота на 26 души в Мексико

Жестока злополука на автомагистрала в северната част на Мексико лиши живота на 26 души в неделя, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на мексиканските управляващи. Сблъсъкът е станал сред пътнически ван и товарен камион.

Прокурорите и полицията в северния граничен щат Тамаулипас обявиха, че броят на жертвите е прелиминарен, като се има поради размера на останките и обстоятелството, че ванът и камионът са унищожени от пламъци.

Кабината, която е теглила товарното ремарке, не е открита на мястото на случая, което допуска, че водачът може да я е откачил и да е избягал, добавя БНР.

Инцидентът е станал на автомагистрала покрай столицата на щата Сиудад Виктория и повода за него се проверява, оповестиха публични лица. 

Местните медии оповестиха, че доста от жертвите може да са членове на многодетно семейство, което се е прибирало от излет, само че управляващите не потвърдиха това. 

В предишното за огромния брой жертви при сходни произшествия в Мексико постоянно са били упреквани претрупани транспортни средства, свързани с контрабандата на мигранти, отбелязва АП.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР