Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79

...
Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79
Коментари Харесай

Апокалипсис на Е-79 край Ребърково! Трупове лежат на пътя, има загинало дете /ужасяващи снимки/

Жестока злополука е станала преди минути на интернационалния път Е-79 край врачанското село Ребърково, видя първо кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. Лек автомобил „ Опел Астра “ с врачанска регистрация е поднесъл на мокрия път при влизане в Турския завой и се е размазал в пътуващ към София плевенски ТИР. На място е умрял възрастният водач, а на асфалта лежат две от децата, които са били в колата. Репортерът на BulNews.bg се включи в битката да бъде извадено третото дете, което беше затиснато в смазания автомобил. Гледката е толкоз ужасяваща, че хората, които оказват помощ се държат за главите от нещастието, която е пред очите им.
На мястото на случая има две коли за спешна помощ, в които сега се води битка на живот и гибел за две от децата. За страдание другото умря, до момента в който лекарите се опитваха да го спасят.
Мястото на злополуката наподобява на военно поле, като придвижването през тази част на Е-79 е изцяло блокирано и трафикът е ориентиран през самото село. През идващите 4-5 часа няма да може да се минава по интернационалния път, защото там обстановката е ужасяваща и ще би трябвало време да се почисти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР