Жестока катастрофа е станала около 17 ч. на обходния път

...
Жестока катастрофа е станала около 17 ч. на обходния път
Коментари Харесай

Кола с деца се заби челно в камион

Жестока злополука е станала към 17 ч. на обходния път край Враца на надлеза при керамичната фабрика, покрай разклона за село Косталево, съобщи "Конкурент ".

Пътуваща от Видин към София лека кола „ Мицубиши галант” по към момента неразбираеми аргументи се забива с висока скорост челно в приближаващ от към столицата камион МАН, претрупан със строителни материали. В японската кола пътували трима възрастни и две деца.

Сблъсъкът бил толкоз мощен, че леката кола безусловно е смачкана в предната си част, а предният мост на камиона е строшен от удара.

Колелетата на тежката машина са на метри от камиона. Според първични данни най-тежко потърпевш е водачът на леката кола, който с голям брой фрактури, вътрешни контузии и с заплаха за живота е признат в незабавния център във Враца и препратен в реанимацията.

В друга степен са потърпевши и другите двама от възрастните пасажери, на които също е оказана незабавна здравна помощ.

Най-леко съгласно лекарите са потърпевши пътуващите на задната седалка момче и момиче, които нямат съществени пострадвания.

Полицията към момента проверява аргументите за конфликта и лимитира придвижването в региона, в който се е образувала голямо опашка от тирове и в двете направления.

Движението по обходния път се отбива и пренасочва по дублиращи направления, с цел да се избегне запушалка на трафика от Видин за София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР