Жестока катастрофа е станала на пътя от Враца за Оряхово,

...
Жестока катастрофа е станала на пътя от Враца за Оряхово,
Коментари Харесай

От последните минути! Жестока катастрофа край Враца, затвориха пътя за Оряхово /снимки/

Жестока злополука е станала на пътя от Враца за Оряхово, видя кореспондент на организация BulNews.bg. Тежкият случай е в региона на село Мраморен.
Лек автомобил „ Ауди А3 “ със софийска регистрация е подхванал рисково изпреване на 4 коли, не съумял да се прибере в своето платно и се блъснал челно в идващо отсреща такси на врачанската компания „ Престиж “. Ударът е бил толкоз мощен, че се е откъснало предното ляво колело на немското возило и то е траяло да се движи още 150-200 метра.
Две коли за спешна помощ и два патрула на полицията дойдоха на мястото на злополуката. В тежко положение незабавните медици натовариха клиента на таксито и го закараха за спомагателни проучвания във врачанската болница.
Шофьорът на „ Ауди “ е 24-годишно момче от Козлодуй, който като по знамение е оживял след зверския удар. Материалните вреди и по двата автомобила са съществени. Части от тях има по целия път в радиус от 200-300 метра.
Полицията краткотрайно затвори пътя към Козлодуй и Оряхово. На мястото на случая се чакат проверяващи, които да документират станалото произшествие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР