Жестока е съдбата понякога. Надя се омъжи за красавец едно

...
Жестока е съдбата понякога. Надя се омъжи за красавец едно
Коментари Харесай

Ужас! Ето какво търпи Надя на Коцето в леглото, гледката е покъртителна

Жестока е ориста от време на време. Надя се омъжи за красавец едно време, а в този момент би трябвало да търпи до себе си мъж, наподобяващ на торба с картофи. Това стана ясно от почивката на Константин край Созопол.

Чалга артистът бе сниман на плажа в Каваците и това, което се видя, не е нещо прелестно за окото. Коцето е развалил положителната форма, в която се намираше години наред. Надебелял е доста и в този момент наподобява по-скоро на плондер.

Разбира се, възрастта също оказва въздействие. Той е към този момент на 47 година и е обикновено метаболизмът му да се забавя. Освен това Коцето води доста вреден метод на живот. Яде отпадъци, пие от заран до вечер, а и понякога се друса. Всичко това на избрана възраст няма по какъв начин да не окаже въздействие.

Жалко за жена му Надя, която продължава да бъде нежна и фина, все по този начин чаровна и слаба. До нея изпълнителят на „ Ти си единствено 8 клас “ наподобява като прасе, чакащо заколение за Коледа.

Според осведомени Надя към този момент не се възбуждала от брачна половинка си и в дома им все по-рядко се правело секс. Блондинката обичала релефни мускулести мъжки тела и по тази причина това на мъжа й сега я отвращавало.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Константин Коцето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР