Жесток удар получи Черноморец от Бургас преди битката с Етър

...
Жесток удар получи Черноморец от Бургас преди битката с Етър
Коментари Харесай

Вирус повали футболисти на Черноморец преди мача с Етър за Купата

Жесток удар получи Черноморец от Бургас преди борбата с Етър в шампионата за Купата, която ще се организира през днешния ден на стадион " Лазур ". Треньорът Ангел Стойков трябваше да не помни за шестима свои играчи. Причината е, че те са повалени от вирус. Лекарят на отбора е беззащитен.

" Времето доста внезапно се скапе. Този вирус вилнее в целия град. По време на срещата дават крепко да вали. Нищо не можем да създадем. Момчетата имат 39 градуса температура и не могат да я смъкват ", сподели той за " Мач Телеграф ".

" Няма да се предадем. За нас нас това е опция да се надигнем против сериозен отбор, който е от Първа лига и да сверим часовниците си. Със сигурност няма да може да вземем Купата, само че пък няма да се дадем по този начин ", добави той.
 Берое знае по какъв начин се отстранява Бдин за Купата на България
Берое знае по какъв начин се отстранява Бдин за Купата на България

Хосе Ачиари няма проблеми с контузени футболисти

Фенклуб " Сини акули " пък излезе с апел към останалите последователи на отбора: " Черноморец има потребност от мощна поддръжка и цялостен стадион. Ангел Стойков и момчетата му, с наша помощ, ще припомнят на цяла България, че бургаският футбол е жив и спящият колос е безсънен и по-гладен за триумфи от всеки път. Елате по-рано на стадиона и бъдете 12-ият състезател, както вие можете ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР