Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците

...
Жесток удар от съдбата споходи семейството на една от певиците
Коментари Харесай

Помните ли Савина от Антибиотика? Съдбата й нанесе жесток удар

 Жесток удар от ориста споходи фамилията на една от певиците на женското трио " Антибиотика ", нашумяло през 90-те с безчет шлагери. Савина Петкова-Кирякова е изправена пред огромна драма в живота си, който до през вчерашния ден беше като щастлива приказка, а през днешния ден слага нея и обичаните й хора пред съществено житейско тестване.

Вече повече от 2 години, брачният партньор на Сави - Никола се бори с терминален мозъчен израстък, стадий 4 (мултиформен глиобластом). Към момента той е претърпял три интервенции, последвани от химио и лъчетерапия, само че за жалост ракът е доста нападателен и продължава да се връща. В момента се подлага на друго лекуване, за което са нужни доста средства, които да подкрепят медицинските разноски, които изисква болестта. Към момента са събрани 36 000 $, само че крайната цел е 100 000 $. Всеки, който има опция да направи подаяние може да го направи на този линк: .

Десетки другари и близки до фамилията станаха съпричастни с нелеката обстановка и приканиха за помощ. " Когато любовта е по-силна от всичко. Малките жестове могат да трансформират света! Бъдете добротворци ", написа колежката на Сави - Ирра. Ани и Силвия от " Антибиотика " също поддържаха своята другарка и дългогодишна спътница в кариерата, написа Хотнюз. 

Савина и Никола са родители на прелестна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е открило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас. Преди години Сави отпътува на екскурзия зад Океана, само че тъкмо тогава среща инцидентно и Никола, с който са някогашни съученици и по този начин преоткриват любовта си години по-късно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР