Жесток трус се задава в Нова телевизия заради ветеранката сред

...
Жесток трус се задава в Нова телевизия заради ветеранката сред
Коментари Харесай

Махат Гери Малкоданска от На кафе заради Никол Станкулова

 Жесток трус се задава в Нова телевизия поради ветеранката измежду синоптичките Никол Станкулова. До няколко седмици хубавицата слиза от ефир, защото към този момент е преполовила своята втора бременност, написа Hotnews.bg

Красавицата ще стане майка за повторно през есента. През ноември 2018 година тя роди Теа. Оттеглянето на Станкулова, която към този момент е към края на петия месец, само че към момента не знае какъв ще е полът на бебето, ще повлече след себе си една камара промени в малкия екран. Потърпевшо ще е предаването " На кафе ". Както е известно, там Станкулова е панелист, дружно с колежката си Гери Малкоданска. Заради бременноста на Никол обаче се е наложило от новия сезон Малкоданска да бъде отзована от шоуто на Гала, с цел да може да дава повече смени в прогнозата за времето.

Невъзможността на двете синоптички да бъдат зает и в " На кафе " наесен, пък от своя страна ще докара и до още разтърсвания в студиото на Гала. Тепърва малкия екран ще провежда кастинг за заместнички на Никол и Малкоданска.Заради отдръпването на синоптичките, от медията са решили да подменят съвсем напълно панела.

От него си потеглят Георги Блажев и Деян Ангелов, а от управлението на малкия екран се надяват и Гергана Малкоданска да не реши, че желае второ дете. Преди три години и двете синоптички излязоха дружно в майчинство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР