Жесток трус се задава в Нова телевизия заради ветеранката сред

...
Жесток трус се задава в Нова телевизия заради ветеранката сред
Коментари Харесай

Махат Гергана Малкоданска от На кафе

Жесток трус се задава в Нова телевизия поради ветеранката измежду синоптичките Никол Станкулова . До няколко седмици хубавицата слиза от ефир, защото към този момент е преполовила своята втора бременност, потвърдиха пред светското предаване на ПИК TV двама самостоятелни един от различен източника. Красавицата ще стане майка за повторно отново през есента. През ноември 2018 година тя роди Теа.

Оттеглянето на Станкулова, която към този момент е към края на петия месец, само че към момента не знае какъв ще е полът на бебето, ще повлече след себе си една камара промени в малкия екран. Потърпевшо ще е будоарното предаване на Нова тв - "На кафе ". Както е известно, там Станкулова е панелист, дружно с колежката си Гери Малкоданска. Заради бременноста на Никол обаче се е наложило от новия сезон Малкоданска да бъде отзована от шоуто на Гала, с цел да може да дава повече смени в прогнозата за времето.

Невъзможността на двете синоптички да бъдат зает и в "На кафе " наесен, пък от своя страна ще докара и до още разтърсвания в студиото на Гала. Тепърва малкия екран ще провежда кастинг за заместнички на Никол и Малкоданска.Заради отдръпването на синоптичките, от медията са решили да подменят съвсем напълно панела. От него си потеглят Георги Блажев и Деян Ангелов, а от управлението на малкия екран се надяват и Гергана Малкоданска да не реши, че желае второ дете. преди три години и Никол, и гергана излязоха дружно в майчинство.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР