Жесток скандал се разигра в Народното събрание. Управляващи и опозиция

...
Жесток скандал се разигра в Народното събрание. Управляващи и опозиция
Коментари Харесай

Скандал в НС, Цветанов: БСП си търсят инцидент

Жесток скандал се разигра в Народното събрание. Управляващи и съпротива се скараха на входа на Народното събрание.

От Българска социалистическа партия обявиха, че желаят оставката на Емил Христов като заместник-председател на Народното събрание поради митинга на хората с увреждания.

„ Българска социалистическа партия си търсят случай, с цел да изискат оставката на Емил Христов, който няма виновност и предумисъл “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила пред публицисти след абсурда.

По думите му господин Христов води съвещание и има ред, по който може да се обезпечи допускането на външни лица в залата или в коридорите на Народното събрание.

„ Това нещо просто е търсено като случай, който да може да сътвори това, което през днешния ден следим и да може да споделят, че желаят оставката на Емил Христов. Оттук-нататък стопираме да приказваме за президента, за неговите изявления, за тъмнината, за светлината. Ние сме транспарантни ", съобщи Цветанов.

Цветанов изясни, че е излязъл от зала сега, в който е схванал, че има проблем с позволява на хората, само че когато е стигнал на открито, тях към този момент ги е нямало.

По-рано през днешния ден водачът на левицата Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила скочи против ГЕРБ поради митинга на хората с увреждания. Обвинението бе, че не ги позволяват до постройката на Народно събрание. От Българска социалистическа партия дефинираха това като дискриминация.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов изясни, че държавното управление е отпуснало през 2017 година 162 млн. лева за към 30 хиляди души в неравностойно състояние.

В абсурда се намеси и самият заместник-председател на Народно събрание Емил Христов, като съобщи, че депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев разговарял с него за допускането на хората, като му загатнал само за тениски, които желаят да дадат. Според него в диалога не е намесен фактът, че те имат пропуски.

„ Заради това, което направихте през днешния ден най-малкото, което можете да извършите е да си депозирате оставката “, уточни Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР