Жесток скандал се разигра след обявения трагичен край на алпиниста

...
Жесток скандал се разигра след обявения трагичен край на алпиниста
Коментари Харесай

Протестърите във война помежду си: Боби Сандов, ти си измекяр!

Жесток скандал се разигра след оповестения драматичен завършек на алпиниста Боян Петров измежду протестърите. Арена стана стената във фейсбук профила на блогъра и изтъкнат протестър Манол Глишев.

"Ей в този момент има и Макрон, и Меркел, и протестиращи превозвачи в София. Зелените вярно вземат решение да вършат концерт във връзка застрояването на Пирин в същия миг. Браво. Само обаче - хайде тоя път да не се излагат, а да си свършат работата сами, да са проведени, да не се оправдават. Нека да са писали до непознати и наши медии. Нека на концерта да не слушат единствено музика, а и да приказват. И то освен за Пирин, а и за плажа Болата. И за Кресненското дефиле. И за Странджа. И за Иракли, дето в действителност НЕ го опазиха до момента. И за Корал. И за свободното къмпингуване, което в действителност НЕ е неразрешено в закона - а и да бъде, то тогава самият закон би трябвало да провокира обособени митинги. Пък и за идния АЕЦ "Белене ", дето е китайски, но мирише на руски. И е пъклен рисков план. И горенето на боклуци в София, което ще изпълни онкологията с живи мъртъвци поради белодробния рак.

Още нещо: оня лоен измекяр Боби Сандов да не си прави PR на гърба на починалия Боян Петров, тъй като това е непоносимо. Не се става евродепутат с прегазване по пресни гробове. "

Публикуваме тази свада, с цел да се разбере какво съставлява и каква лексика употребяват от протестърско-зеления кръг, който е привързан към новата групировка "Демократична България ". И най-много да се види потенциала на бъдещия претендент за евродепутат Борислав Сандов от "Демократична България " на Христо Иванов-Бойкикев и Атанас Атанасов.

Хората написали приложените постове са "младата нова вълна ", която презентират политиците от новото обединяване и които се чака да са бъдещето на политическата групировка "Демократична България ", заяви ПИК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР