Жесток скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след края

...
Жесток скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след края
Коментари Харесай

Иван Горанов налетял на Петър Хубчев

Жесток скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след края на мача с Локомотив Пловдив от шампионата за Купата на България. Сините изгубиха с 0:2 на " Лаута " и сведоха до най-малко възможностите си да продължат до борбата за трофея.

Това е дало отражение и на ситуацията в тима. Огънчето тлеело още от дербито с Лудогорец, което също беше изгубено - 0:1 на " Герена ". Този път обаче капитанът Иван Горанов не издържал и скочил на треньора Петър Хубчев. Защитникът бил гневен от думите на треньора, че някои играчи с лекост си вадят картони.

Горанов получи подобен за остра реакция, откакто съдиите подминаха удар на Димитър Илиев в лицето му и отсъдиха фаул, тъй като той на собствен ред бутна в тил футболист №1 на България за 2019 година. Картонът беше пети за Горанов и означаваше, че той пропуща гостуването на Арда.Левият бек почнал да ругае Хубчев и на собствен ред го обвинил за страхливата тактичност.
 Оформи се тежък тест за " алените " и " сините " преди полуфиналите за Купата
Треньорът отвърнал, че смъква доверието си в него и го разжалва като капитан. Според мълвата единствено намесата на останалите е предотвратила още по-голям срам. Както е известно, Хубчев от предишното лято търсеше състезател, който да е съперник на Горанов или негова опция. Такъв футболист обаче не беше притеглен.
 Георги Тодоров: Промених единствено системата, имахме повече пространства
Причината е, че на " Герена " имаха много огромни искания. Те търсеха футболист, който да може да играе чудесно освен като ляв бек, а и в центъра на защитата. Иван Горанов не бил единственият състезател, който е изгубил доверието си в Петър Хубчев около дуела с Локомотив. Останалите също имали много упреци към треньора, които били свързани с подготовката за срещата.

" Меридиан Мач " Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР