Жесток садизъм срещу 18-годишно момиче. То било обезобразено с макетно

...
Жесток садизъм срещу 18-годишно момиче. То било обезобразено с макетно
Коментари Харесай

Садизъм! Мъж накълца приятелката си с макетно ножче и обръсна главата й, тя е с 400 шева!

Жесток садизъм против 18-годишно момиче. То било обезобразено с макетно ножче, описаха нейни близки в репортаж на

Нарязани са ръцете, краката и гърдите, носът й е строшен, а с цел да бъде гаврата цялостна, най-после цялата й коса е остригана с машинка.

Младата жена е избавена, само че са й направени 400 шева. Предполагаемият причинител е нейният другар, който е бил арестуван за 72 часа, а по-късно е пуснат на независимост.

„ На 26 юни брачният партньор ми се обади и ми сподели, че щерка ни е пребита грубо и нарязана с макетен нож. Разрезите бяха жестоки, с огромна дълбочина. По скалпа й имаше голям брой рани от машинката. Емоционалното й положение е сринато. Тя ми описа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, само че първо никой не й е дал отговор. След това мъжът е споделил „ Аз съм ” и тя е отворила. Според мен претекстът на закононарушението е ревнивост. Бяха дружно 4 месеца. Преди случилото се нямахме индикация за принуждение. Не е имало закани ”, описа майката на момичето.

„ Има разминавания сред изказванията на прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес, като видяха в какво положение е момичето ”, показа другарка на потърпевшата.

Районният съд е постановил непрекъснат арест, а окръжният - парична гаранция. Отговорите показват, че има квалифициране от междинна към лека телесна щета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР