Жесток кошмар преживяха две от звездите на Арсенал - Месут

...
Жесток кошмар преживяха две от звездите на Арсенал - Месут
Коментари Харесай

Нападнаха с ножове Месут Йозил и Колашинац

Жесток призрачен сън претърпяха две от звездите на Арсенал - Месут Йзил и Сеад Колашинац, заяви Дейли мейл. Йозил и Колашинац станаха жертва на зверска офанзива с ножове от тайфа нарушители със скутери. Те нападнали и се пробвали да изкарат двамата от Мерцедес в Северен Лондон. Бандитите заобиколили транспортното средство, от което футболистите изскочили и потърсили помощ в близко ситуиран турски ресторант. Свидетели показват, че звездите на „ артилеристите “ изглеждали „ ужасени “, а фрагменти от мобилен телефон демонстрират по какъв начин Колашинац се изправя с голи ръце против нападателите след излизането от колата.


Сервитьори и готвачи от ресторанта се втурват да оказват помощ на футболните звезди, принуждавайки бандата на скутери да избяга. Нито един от двамата футболисти не е засегнат при нападението и не е имал потребност от здравна помощ. Йозил и Колашинац са мюсюлмани и имат близка връзка и отвън терена, както се твърди, че са другари от детството си. Двамата се завърнали ден по-рано в Лондон след предсезонното турне на „ артилеристите “ в Съединени американски щати.



„ Йозил изглеждаше безусловно ужасяващ, както всеки би изглеждал по този начин, когато е преследван от хора с ножове. Видях го по какъв начин влезе в ресторанта. Преследващите не смъкнаха каските си, всички бяха в черно и с дълги ръкави в горещото време. Бог знае какво би се случило, в случай че го бяха хванали. Струва ми се, че щяха да го раздерат на части. Веднага щом личният състав пристигна на помощ, те се обърнаха и избягаха “, описа 36-годишният финансов служащ Азука Алинта, който станал очевидец на случилото се.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР