Жесток екшън се разигра по време на мач във врачанската

...
Жесток екшън се разигра по време на мач във врачанската
Коментари Харесай

Брутално: Нахлуха с бухалки и брадви на терена по време...

Жесток екшън се разигра по време на мач във врачанската дървена група. Двубоят от третия кръг в регионалната група „ А1 ” сред “Строител ” (Кунино) и “Скала 2015 ” (Оселна) бе белязан от куриозна преживелица, която ни напомни за славните 90-те години, когато диваци с дебели вратове правеха каквото си желаят. Двама почитатели на домакините, въоръжени с дребна секира и бухалка, навлязоха на терена, само че бързо бяха озаптени от шефа на клуба Иван Петков-Муняка и изведени стремително, написа " Конкурент ".
Необяснимата им демонстрация бе обвързвана с безобидна игрова обстановка, при която играч на гостите задържа състезател на домакините. Реферът Росен Гановски удължи със секунди присъждане на нарушаването, с цел да даде вероятно авантаж и да не се стопира офанзивата. Когато това не се случи, отсъди нарушаването и сподели жълт картон на футболиста от Оселна. Точно тогава двамата бабаити влязоха на терена и потеглиха към състезателя на “Скала 2015 ”, само че бяха спрени на 20 м от футболистите и изведени от терена. След това мачът си продължи обикновено, написа още районното издание.

Случаят е разказан в детайли в отчетите на длъжностните лица и Дисциплинарната комисия на БФС във Враца ще вземе решение тази седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР