Жертвите на трагедията в Бразилия стават все повече. 58 са

...
Жертвите на трагедията в Бразилия стават все повече. 58 са
Коментари Харесай

Увеличават се жертвите на трагедията в Бразилия

Жертвите на нещастието в Бразилия стават от ден на ден. 58 са починалите след рухването на стена на хвостохранилище, над 300 са в неопределеност. Шансовете за разкриване на оживели към този момент са оскъдни.

Мащабите на нещастието до град Брумадиньо са невъобразими. Тези фотоси демонстрират обстановката от въздуха преди и след съдбовния петък, когато рухна стената на хвостохранилището на мина за желязна руда.

В този регион работата в мината дава занаят на множеството фамилии. Затова нещастието не е подминала никого. Близките на изчезналите към този момент губят вяра.

Вчера не беше открит нито един оживял, а общо 305 чиновници и служащи и локални хора са оповестени за изчезнали. Последно беше открит цялостен с хора рейс, затрит от калната маса, без никакъв късмет за пасажерите. Въпреки всичко издирването на оживели не стопира. Спасените до този момента са 192 - ма, а управляващите предизвестяват, че броят на жертвите ще пораства.

Спасителите претърсват къща по къща региона и се радват на всяка жива душа, която откриват.
Леонсио, избавител: Собствениците на тази къща са били доста изплашени и в бягството си, са не запомнили домашните си любимци. Затова ревизираме домовете.
Забравените животни, които по знамение са живи, получават помощ.

Причината за нещастието остава неразбираема. Собствениците на мината настояват, че всички условия за сигурност и рекомендации на интернационалните специалисти са били спазени. Всички активи на компанията Вале, възлизащи на близо 3 милиарда $, са замразени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР