Жертвите на тежката катастрофа край Плевен станаха три, научи агенция

...
Жертвите на тежката катастрофа край Плевен станаха три, научи агенция
Коментари Харесай

Трагедия без край! Зверската катастрофа край Плевен взе трета жертва от Врачанско

Жертвите на тежката злополука край Плевен станаха три, научи организация BulNews.
Припомняме, че съдбовният пътен случай стана към 13.30 часа през днешния ден, на пътя от Искър за Долни Дъбник, а за него заяви първо медията ни.



Според данните челно са се сблъскали лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 49-годишен плевенчанин, и врачански „ Ленд Ровър “. Второто возило било с лидер на 70 години от село Галиче. Възрастният мъж пътувал в джипа със брачната половинка си и тяхната щерка. Вследствие на удара двете дами починали на място, а другите трима участници в произшествието – двамата водачи и третият пасажер в „ Ровър “-а, бяха превозени за оказване на здравна помощ в плевенската болница. По-късно в болничното заведение е умрял и лидерът на врачанския джип.
Причините за трагичния случай към момента се обясняват. На местопроизшествието се прави оглед от проверяващ служител на реда, автоексперти и специалисти от Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР-Плевен.
Служители от „ Пътна полиция “ са на място и насочват придвижването по обходен маршрут – през село Горни Дъбник, село Писарово и град Искър.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР