Жертвите на скандала с пощенските офиси казват, че са хванати

...
Жертвите на скандала с пощенските офиси казват, че са хванати
Коментари Харесай

Собствениците на пощенски офиси не могат да продават клонове, тъй като новите купувачи казват, че марката е „токсична“

Жертвите на абсурда с пощенските офиси споделят, че са хванати в капан в своите клонове – защото абсурдът с Horizon отблъсква всеки да купи техния бизнес.

Подпощенски ръководители, които желаят да продадат, споделят, че възходящото осъзнаване на историческите несправедливости е изплашило евентуалните купувачи. Всеки евентуален покупател, който поема действителен или нов клон, би трябвало да премине през непоколебим развой на утвърждение с PO - само че марката е станала „ токсична “. споделят притежателите.

Предизвикателствата, пред които са изправени тези подпощенски ръководители при намирането на покупател, значат, че техните локални общности рискуват да изгубят единствения си клон на PO, оповестява Retail Express. Греъм Ливси, от Beehive в Стейвли, Къмбрия, сподели, че неговият клон на PO е на пазара от 2015 година без гледания.

Той съобщи, че „ основната причина “ клонът да не е продаден е, че „ не човек към този момент желае да прави поща, като абсурдът с „ Хоризонт “ взе парите “. Греъм добави: „ Вече не мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР