Жертвите на ало измамници станаха две възрастни жени в Добрич,

...
Жертвите на ало измамници станаха две възрастни жени в Добрич,
Коментари Харесай

Ало измамници взеха над 8000 лв. от две жени в Добрич

Жертвите на " ало " измамници станаха две възрастни дами в Добрич, които са дали общо близо 8000 лева Престъпната скица е осуетена от полицията и прокуратурата и  парите са върнати. Извършителите обаче към момента се търсят, оповестява Нова тв.

Едната жена е била на 85-годишна възраст. " Установено е, че в този случай потърпевшата е получила позвъняване на домашния си телефон, още веднъж от " ало " лъжец, който се е представял за чиновник на полицията, като я е убедил да спомага и да съобщи сумата от 4300 лева на две лица, за които ние сме събрали доказателства, че са вербувани от " ало " измамниците. Да припечелят пари, като извършат доставка на тази сума в Република Румъния ", заяви Даниел Илиев, представител на Районна прокуратура в Добрич. 

Преди този случай е имало различен сходен с 82-годишна жена, която е предала на измамниците 3500 лева. 

" Служителите на Министерство на вътрешните работи са реагирали, в тази ситуация Гранична полиция, доста съответно. И в двата случая са задържали потърпевшите и мулетата на границата, вследствие на което не е настъпила имуществена щета ", добави още Илиев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР